[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

ZIGT Video Update โ€“ 10 juli โ€“ We staan natuurlijk stil bij de beslissing van Minister Slob over de halvering van de reclametijd, de inmiddels meer dan 70.000 claims tegen Facebook en nog meer natuurlijk!

Door Nina

ZIGT Video Update 

We informeren en inspireren je graag met de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Wat zien wij in de markt, opvallende campagnes, nieuws, maar ook wat gebeurt er bij ZIGT?

ZIGT Video Update – 10 juli – We staan natuurlijk stil bij de beslissing van Minister Slob over de halvering van de reclametijd, de inmiddels meer dan 70.000 claims tegen Facebook en nog meer natuurlijk!

ZIGT Video Update – 3 juli – Bobby vertelt over onze samenwerking met Lotame, onze nieuwe klant Maandag en Dutch Marketing Diversity.

ZIGT Video Update – 29 juni – We spraken als eerste bureau met Amazon voor de advertentie mogelijkheden, meer over het horeca onderzoek van ZIGT en de comeback van Taksi

ZIGT Video Update – 19 juni – De stijging van het online bereik van TikTok, de Uni-quad van DubbelFrisss ennn we zijn twee keer genomineerd voor de AMMA Awards! 

ZIGT Video Update – 12 juni – Hoe wordt het vakantiegeld van Nederlanders besteedt, wat kan je daar als marketeer mee en we gaan wat dieper in op het grote TMAM onderzoek! ?

ZIGT Video Update – 5 juni – Een nieuw onderzoek, DOOH en ons idee van een “big bang” 

Link naar genoemd artikel:

Webinar over DOOH & Regelgeving

ZIGT Video Update – 29 mei – ZIGT Vakantieonderzoek: maar 7% denkt dit jaar naar het buitenland te reizen en we hebben groot nieuws! 

ZIGT Video Update – 15 mei – Het grote ZIGT vakantieonderzoek – De helft van Nederland gaat niet naar het buitenland en een mooie campagne van Triodos

ZIGT Video Update – 4 mei – Het nieuwe normaal en hoe moet je juist nu voor je merk communiceren?

ZIGT Video Update – 23 april – Retail staat op en wat doet corona voor of tegen goede doelen?

ZIGT Video Update – 17 april – De coronaindex en de prijzen voor media dalen.

ZIGT Video Update – 10 april – De eerste ZIGT update en mooie aanbiedingen voor radio

The post ZIGT Video Update – 10 juli – We staan natuurlijk stil bij de beslissing van Minister Slob over de halvering van de reclametijd, de inmiddels meer dan 70.000 claims tegen Facebook en nog meer natuurlijk! appeared first on ZIGT.

ZIGT verwelkomt Maandagยฎ

Door Nina

ZIGT verwelkomt Maandag®

Na een uitgebreide bureaupitch heeft Maandag®, de detacheerder van de publieke sector, gekozen voor een samenwerking met mediabureau ZIGT. Maandag® bestaat als bedrijf al ruim 30 jaar en is sinds 2008 onder deze naam actief. Er zijn ruim 3.000 professionals via Maandag® in de publieke sector gedetacheerd.

De eerste resultaten van de samenwerking worden medio juli zichtbaar. Om Maandag® en het werken in de publieke sector hernieuwd onder de aandacht te brengen is een grote campagne ontwikkeld samen met Dawn als reclamebureau en ZIGT als mediabureau. ZIGT zal naast mediastrategie, planning en uitvoering van de campagne tevens zorgdragen voor de campagne-effectmetingen en dashboarding.

Juriaan Seveke, Directeur Communicatie bij Maandag®, over de keuze voor ZIGT; “Communicatief is 2020 een belangrijk jaar voor Maandag® en willen we met het merk sterk naar buiten gaan treden. Met deze ambitie was het nodig te partneren met een nieuwe mediabureaupartner die past bij onze organisatie, uitdagingen en waarden. Met een aantal bureaus zijn we een pitchtraject ingegaan en er is door alle partijen kwaliteit geleverd. ZIGT blonk uit in de consistente strategie, ervaring op vergelijkbare uitdagingen, transparante werkwijze en klik met ons team en met Dawn. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met alle betrokkenen, die achter de schermen al goed begonnen is”.

“We zijn enorm trots op het feit dat Maandag® voor ZIGT heeft gekozen”, aldus Rogier Bruggeman, directeur bij ZIGT. “Het was een intensief pitchtraject, welke deels in coronatijd en dus via videocalls heeft moeten plaatsvinden. Maar met volle energie zijn we de diverse ronden van deze pitch ingegaan, omdat Maandag® een mooi inspirerend merk is en de uitdagingen die er liggen juist ons hart sneller laten kloppen. En daarnaast werken er ook nog eens hele leuke mensen. We zijn nu volop in de voorbereiding van de eerste campagne, welke over enkele weken niet te missen zal zijn.

The post ZIGT verwelkomt Maandag® appeared first on ZIGT.

3 keer genomineerd

Door Nina

3 keer genomineerd

ZIGT is maar liefst drie keer genomineerd. Op 18 juni kregen wij post van MWG. Hierin zaten 2 AMMA nominaties voor Beste inzet van een medium en Mediabureau van het jaar. Dit jaar hebben wij ons al Mediabureau van het jaar mogen noemen, dus wij hopen dat met een jaar te verlengen!

De uitreiking van de AMMA’s zal dit jaar digitaal plaatsvinden op 2 juli vanaf 16.00 uur.

Drie weken terug mochten wij ook een nominatie in ontvangst nemen voor Cross Media Bureau van het jaar. In 2017 waren wij winnaar van deze prijs dus wie weet mogen wij op 1 juli tijdens de bekendmaking opnieuw het podium op.

Zonder alle mooie opdrachten van onze 200 klanten konden wij niet genomineerd worden. Het meest trots zijn wij dan ook op alle klanten en collega’s.

The post 3 keer genomineerd appeared first on ZIGT.

โŒ