[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

AirPods 2 voor sporters: Apple komt met Powerbeats Pro

Door Raymon Mens

De eerste échte concurrent voor de AirPods 2 komt van Apple zelf. Dochterbedrijf Beats heeft de Powerbeats Pro aangekondigd.

Powerbeats Pro officieel aangekondigd: volledig draadloze Beats met H1-chip

Door Benjamin Kuijten

De geruchten gingen al, maar nu zijn de nieuwe Beats-oordopjes definitief. Vandaag zijn de Powerbeats Pro aangekondigd. Ze tonen veel overeenkomsten met Apple's nieuwe AirPods 2.

Het artikel Powerbeats Pro officieel aangekondigd: volledig draadloze Beats met H1-chip verscheen voor het eerst op iCulture


AirPods voor sporters: PowerBeats Pro binnenkort te koop

Door Raymon Mens

Naast nieuwe AirPods 2 (2019), komen er binnenkort ook ook nieuwe PowerBeats Pro. Al het goede van de AirPods in sportieve oortjes met oorhaakjes.

The post AirPods voor sporters: PowerBeats Pro binnenkort te koop appeared first on One More Thing.

Zo zien de Powerbeats Pro eruit: eerste foto’s van nieuwe draadloze oortjes

Door Gonny van der Zwaag

De draadloze Powerbeats Pro zijn gelekt via iOS 12.2. Afbeeldingen laten zien hoe de nieuwe tegenhangers van de AirPods 2 eruit gaan zien. Ook weten we inmiddels de naam: Powerbeats Pro.

Het artikel Zo zien de Powerbeats Pro eruit: eerste foto’s van nieuwe draadloze oortjes verscheen voor het eerst op iCulture


Gerucht: β€˜Apple werkt aan draadloze PowerBeats, eigen variant van AirPods’

Door Gonny van der Zwaag

Apple's dochterbedrijf Beats zou plannen hebben om een eigen variant van de AirPods uit te brengen. Het zou gaan om een kabelvrije versie van de PowerBeats.

Het artikel Gerucht: ‘Apple werkt aan draadloze PowerBeats, eigen variant van AirPods’ verscheen voor het eerst op iCulture


❌