[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

Negen Google-innovaties voor 2019 die je niet mag missen

Negen Google-innovaties voor 2019 die je niet mag missen

Google Marketing Live is hét jaarlijkse evenement van Google waar alle professionals van over de wereld bij elkaar komen om kennis uit te wisselen met elkaar. Maar nog belangrijker: Google staat niet stil en blijft zich ontwikkelen als bedrijf. Op het event worden alle nieuwe ontwikkelingen binnen Google gedeeld. Ditmaal ging het onder meer over advertising, Google Shopping, smart bidding en Custom Audiences.


Lees meer over: Negen Google-innovaties voor 2019 die je niet mag missen.

Podcast: packaging-succes met Ariane van Mancius

Podcast: packaging-succes met Ariane van Mancius

In deze aflevering van podcast-serie De Namarama Show gaat copywriter en naamexpert Floris Hülsmann in gesprek met Ariane van Mancius, specialist in food en packaging. Over het belang van trends, packaging-successen, haar eigen enerverende carrière en mooie inzichten. Inspirerend!


Lees meer over: Podcast: packaging-succes met Ariane van Mancius.

Vier tips voor een aantrekkelijke productverpakking

Vier tips voor een aantrekkelijke productverpakking

Een studie uit 2013 toonde aan dat de aantrekkingskracht van productverpakkingen van invloed kunnen zijn op consumenten die niet van plan zijn een aankoop te doen. Het kan aanzetten tot impulsaankopen. Belangrijk dus, die verpakking. Slimme keuzes in kleur, vorm, textuur en typografie kunnen het verschil maken in het succes van je product.


Lees meer over: Vier tips voor een aantrekkelijke productverpakking.

JavaScript en SEO: alles wat je moet weten

JavaScript en SEO: alles wat je moet weten

JavaScript wordt steeds populairder. Logisch, want met behulp van JavaScript kun je webpagina’s interactief maken en hiermee worden pagina’s een stuk mooier. Dit klinkt natuurlijk goed, maar voor je SEO kleven er echter ook nadelen aan het gebruik van JavaScript. Er kunnen verschillende problemen ontstaan die van invloed zijn op de organische vindbaarheid van een website wanneer gebruik wordt gemaakt van JavaScript. Hoe gaan zoekmachines met JavaScript om, welke mogelijke issues kunnen er ontstaan en welke oplossingen kunnen in deze gevallen toegepast worden?


Lees meer over: JavaScript en SEO: alles wat je moet weten.

Groeien met agile marketing? Kom naar Online Tuesday #89

Groeien met agile marketing? Kom naar Online Tuesday #89

"Agile is not a way of working, it’s a way of life." Een veelgehoorde quote onder de believers in agile marketing. Hoewel Online Tuesday als uitgangspunt heeft dat online marketing juist onze way of life is, zetten we op 14 mei eens heel bewust onze agile-bril op. Wat kunnen marketeers die nog niet zo werken ermee? En voor hen die er al wel mee werken: hoe kan het nóg beter?


Lees meer over: Groeien met agile marketing? Kom naar Online Tuesday #89.
โŒ