[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 5 Augustus 2020Alle Nieuwskoppen

Gerucht: β€˜iPhone 12 en officiΓ«le hoesjes krijgen magneten voor draadloos opladen’

Door Daniel Vischjager

Volgens een gerucht krijgt de aankomende iPhone ingebouwde magneten. Deze moeten helpen met het positioneren van je toestel op een oplaadmat, net zoals nu al het geval is bij de Apple Watch.

Het artikel Gerucht: ‘iPhone 12 en officiële hoesjes krijgen magneten voor draadloos opladen’ verscheen voor het eerst op iCulture


OuderAlle Nieuwskoppen

iPhone 12 (Pro) wordt mogelijk in twee delen gelanceerd

Door Jeroen Kraak

Apple liet vorige week weten dat de iPhone 12 een paar weken later dan normaal wordt gelanceerd. Dat gaat mogelijk in twee delen gebeuren.

Apple bevestigt: β€˜iPhone 12 komt iets later dan normaal dit jaar’

Door Wesley Akkerman

De kogel is door de kerk. Apple heeft namelijk tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers bekendgemaakt dat de iPhone 12 op een later moment verschijnt dan je verwacht. Dat heeft Apple-CFO Luca Maestri bekendgemaakt. Mogelijk hoeven we niet heel veel langer te wachten, gelukkig.

Nieuwe iPhone komt paar weken later

Door Rene Frederick

De nieuwe iPhone komt dit jaar enkele weken later dan normaal. Dat heeft Apple laten weten tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers. Apple gaf geen directe reden voor het uitstel. Mogelijk zijn er vertragingen opgetreden in de productieketen. Ook is niet bekendgemaakt wanneer de nieuwe iPhones dan wel verschijnen.

“Vorig jaar verkochten we de nieuwe iPhones eind september, dit jaar verwachten we enkele weken later te zijn”, zei Apple-topman Luca Maestri in gesprek met investeerders.

Geruchten

Er gingen al geruchten dat Apple zijn iPhones dit jaar later zou uitbrengen. The Wall Street Journal schreef eerder dit jaar dat Apple de massaproductie van de telefoons met ongeveer een maand vooruit had geschoven, vanwege de uitbraak van het coronavirus. Eerder deze week maakte chipmaker Qualcomm bekend dat “uitstel van een belangrijke 5G-telefoon” impact kon hebben op resultaten van het bedrijf.

Eerdere vertraging

Het is niet voor het eerst dat Apple vertraging oploopt bij het uitbrengen van een iPhone. De iPhone X werd in september 2017 aangekondigd, maar kwam wegens productieproblemen pas in november op de markt. De iPhone XR werd in september 2018 aangekondigd, maar lag een maand later pas in de winkels, vanwege problemen met de productie van lcd-schermen.

Goed kwartaal voor Apple

Apple maakte in zijn kwartaalcijfers bekend een omzet van 59,7 miljard dollar (50,2 miljard euro) te hebben geboekt. Dat is 11 procent meer dan in hetzelfde kwartaal vorig jaar. Ook de winst viel hoger uit, 11,25 miljard dollar (9,46 miljard euro) ten opzichte van 10 miljard dollar vorig jaar.

Apple maakte niet bekend hoeveel producten het heeft verkocht, maar in elke categorie stegen de verkopen. De iPhone bracht in het afgelopen kwartaal 25,4 miljard dollar op, mede dankzij het uitbrengen van de iPhone SE.

Ook de iPad werd vaker verkocht. De verkopen leverden Apple 6,6 miljard dollar op. Vorig jaar in hetzelfde kwartaal was dat 5 miljard dollar. De Mac leverde 20 procent meer inkomsten op dan vorig jaar: 7,1 miljard dollar.

Bron: Apple, NU.nl

Het bericht Nieuwe iPhone komt paar weken later verscheen eerst op ChannelConnect.

Bedankt, iPhone SE: β€˜Apple verkocht afgelopen kwartaal als enige meer smartphones’

Door Daniel Vischjager

Uit nieuwe rapporten blijkt hoeveel iPhones er in het afgelopen kwartaal over de (voornamelijk virtuele) toonbank zijn gegaan. Ook blijkt Apple als enige een groei te hebben doorgemaakt, maar staat niet aan kop. Het lijkt erop dat de kracht van de iPhone SE zijn werk heeft gedaan.

Het artikel Bedankt, iPhone SE: ‘Apple verkocht afgelopen kwartaal als enige meer smartphones’ verscheen voor het eerst op iCulture


Apple meldt dat iPhone 12 vertraagd is, release volgens gerucht in twee fases

Door Gonny van der Zwaag

Apple heeft officieel bevestigd dat de iPhones niet zoals gebruikelijk in september in de winkel liggen. Ze komen een paar weken later, vermoedelijk in oktober. Een nieuwe bron denkt dat de release in twee fases gepland staat.

Het artikel Apple meldt dat iPhone 12 vertraagd is, release volgens gerucht in twee fases verscheen voor het eerst op iCulture


Hoeveel gaat β€˜ie kosten? Dit verwachten we van de prijzen van de iPhone 12

Door Benjamin Kuijten

Wat wordt de prijs van de iPhone 12 in Nederland? Voor het definitieve antwoord moeten we nog even geduld hebben, maar er zijn al genoeg geruchten geweest over de prijzen van de iPhone 12. Bovendien zijn de iPhone 11 prijzen een goede indicatie.

Het artikel Hoeveel gaat ‘ie kosten? Dit verwachten we van de prijzen van de iPhone 12 verscheen voor het eerst op iCulture


10 jaar iPhone 4: waarom nu het moment is om het design terug te brengen [opinie]

Door Benjamin Kuijten

Het is exact tien jaar geleden dat de iPhone 4 in Nederland uitgebracht werd, want op 30 juli 2010 verscheen dit model in Nederland en België. De iPhone 4 was voor velen een geliefd model, onder andere vanwege het design. Nu is daarom het juiste moment om dit ontwerp te moderniseren voor de nieuwste iPhones.

Het artikel 10 jaar iPhone 4: waarom nu het moment is om het design terug te brengen [opinie] verscheen voor het eerst op iCulture


Qualcomm en Jon Prosser verwachten de iPhone 12 in oktober 2020

Door Mark Hofman

Er is een aardige kans dat de iPhone 12 gewoon in september wordt aangekondigd, maar wel pas vanaf oktober te koop is.

Chipmaker Qualcomm verwacht 5G iPhones in oktober

Door Gonny van der Zwaag

Chipmaker Qualcomm denkt dat de introductie van 5G iPhone 12-modellen wel eens uitgesteld kan worden naar oktober. Ook sommige geruchtenlekkers denken dat.

Het artikel Chipmaker Qualcomm verwacht 5G iPhones in oktober verscheen voor het eerst op iCulture


Dit weten we al over de camera van de iPhone 12-serie: verwachtingen op een rij

Door Benjamin Kuijten

De iPhone 12-serie krijgt naar verwachting wederom een aantal verbeteringen met betrekking tot de camera. In dit artikel zetten we de mogelijke verbeteringen voor de iPhone 12-camera op een rijtje, zowel voor de standaardmodellen als de toptoestellen.

Het artikel Dit weten we al over de camera van de iPhone 12-serie: verwachtingen op een rij verscheen voor het eerst op iCulture


Probeer het zelf: β€˜Zo compact is de nieuwe 5,4-inch iPhone 12’

Door Benjamin Kuijten

De iPhone 12 komt in een nieuw compacter 5,4-inch formaat, maar hoeveel scheelt dat nou eigenlijk met de huidige formaten? Probeer zelf het compacte design van de iPhone 12.

Het artikel Probeer het zelf: ‘Zo compact is de nieuwe 5,4-inch iPhone 12’ verscheen voor het eerst op iCulture


iPhone 12 hoogstwaarschijnlijk niet vertraagd: β€˜onthulling gewoon in september’

Door Mark Hofman

Apple laat de iPhone 12, na vele berichten over een mogelijke vertraging, gewoon in september zien. Dat is het nieuws dat DigiTimes vandaag naar buiten brengt.

T-Mobile en KPN zetten vandaag hun 5G-netwerk aan

Door Gonny van der Zwaag

Een paar dagen nadat de uitslag van de 5G-veiling bekend werd, hebben T-Mobile en KPN hun 5G-netwerken ingeschakeld. Telecombedrijven betaalden miljoenen voor de licenties.

Het artikel T-Mobile en KPN zetten vandaag hun 5G-netwerk aan verscheen voor het eerst op iCulture


iPhone 12 notch en 5.4-inch scherm zien daglicht in gelekte foto’s

Door Mark Hofman

Nieuwe gelekte foto's tonen, wat lijkt, zowel het scherm als de notch van de 5.4-inch iPhone 12. Zien we veranderingen of blijft de boel hetzelfde?

Meer formaten dan ooit: verwachtingen voor de iPhone 2020 schermen

Door Benjamin Kuijten

Als we de geruchten mogen geloven, brengt Apple dit jaar heel veel verschillende schermformaten uit voor de 2020 iPhones. In dit artikel vind je een overzicht van alles wat we tot nu toe weten van het scherm van de 2020 iPhone.

Het artikel Meer formaten dan ooit: verwachtingen voor de iPhone 2020 schermen verscheen voor het eerst op iCulture


Gerucht: β€˜Online iPhone-event op 8 of 9 september 2020’

Door Gonny van der Zwaag

Volgens geruchten vindt het iPhone-event 2020 plaats op 8 of 9 september. Daarna volgt er nog een event voor de Mac op 27 oktober, zeggen geruchtenlekkers.

Het artikel Gerucht: ‘Online iPhone-event op 8 of 9 september 2020’ verscheen voor het eerst op iCulture


iPhone X ligt zes dagen op de bodem van de zee (en hij werkt nog steeds!)

Door Mark Hofman

Twijfel jij wel eens over het feit of je iPhone X tegen een stootje kan? Dan is dit zonder twijfel een verhaal dat je moet horen!

Vergeet die hele iPhone 12: dit iPhone 13 concept ziet er fantastisch uit

Door Jelle van Es

Dit najaar moet als het goed is de nieuwe smartphone van Apple uitkomen, die we voor het gemak de iPhone 12 noemen. En dat zal zeker niet de laatste smartphone van het bedrijf gaan worden. Bekijk nu dit toffe iPhone 13-concept.

iPhone SE 2020 heeft precies gedaan waar Apple zo vurig op hoopte

Door Thomas Aalderink

De iPhone SE 2020 is vooral bedoeld om gebruikers met een oude iPhone en Android-gebruikers binnen te halen. Nou, dat is Apple zeker gelukt.

❌