[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Augustus 2019Alle Nieuwskoppen

Nieuwe browser: Microsoft Edge nu als bèta op de Mac

Door Raymon Mens

Microsoft maakt steeds meer software voor de Mac. Naast Office en Skype is er nu ook Microsoft Edge voor Mac. Deze browser kent zijn oorsprong op Windows.

Gisteren β€” 20 Augustus 2019Alle Nieuwskoppen

Mick Schumacher: β€˜Winst in Formule 2 verandert niets aan Formule 1-vooruitzicht’

Door Laurens Stade

Mick Schumacher, de zoon van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher, zegt dat zijn eerste zege in de Formule 2 niets verandert aan zijn kansen om in de Formule 1 te komen. Hij hoopt dat hij meer zeges gaat pakken in de opstapklasse, en denk dat ‘de tijd het zal leren’ of hij naar de Formule 1 […]

The post Mick Schumacher: ‘Winst in Formule 2 verandert niets aan Formule 1-vooruitzicht’ appeared first on Formule1.nl.

Ernstig lek in Bluetooth ontdekt: iPhone, iPad en Mac al veilig

Door Raymon Mens

Er is een ernstig lek in het Bluetooth-protocol ontdekt. Gebruikers van een iPhone, iPad of Mac hoeven zich echter geen zorgen te maken.

OuderAlle Nieuwskoppen

Apple brengt macOS Catalina 10.15 Publieke Beta 5 uit

Door Redactie

Apple heeft zojuist een nieuwe beta van macOS Catalina 10.15 uitgebracht. Gedurende de zomer is Apple samen met ontwikkelaars en publieke betatesters bezig om deze grote update te testen. In dit artikel praten we je bij over alle ontdekkingen van de macOS Catalina-beta's.

Het artikel Apple brengt macOS Catalina 10.15 Publieke Beta 5 uit verscheen voor het eerst op iCulture


De beste MacBook voor studenten: deze past bij jouw studie

Door Redactie

De MacBook is verreweg de populairste laptop is onder Nederlandse studenten. Maar welke MacBook past bij jou? Met deze gids helpen we je op weg om de beste MacBook voor je studie te kiezen.

Het artikel De beste MacBook voor studenten: deze past bij jouw studie verscheen voor het eerst op iCulture


Apple: β€˜sites die cookie-regels omzeilen worden gezien als malware’

Door Night

Apple heeft nieuwe anti-tracking maatregelen ontwikkeld. In het kader van privacy mogen cookies niet gebruikt worden om je op het internet te kunnen volgen.

macOS Catalina: eerste blik op de 5 opvolgers van iTunes

Door Raymon Mens

In het aankomende macOS Catalina (versie 10.15) is iTunes definitief verdwenen en vervangen door 5 losse apps. Wij tonen alvast wat je kunt verwachten.

Plex heeft nieuwe desktop-app voor Mac, Plex Media Player gaat verdwijnen

Door Gonny van der Zwaag

Plex heeft een nieuwe desktop-app voor de Mac en Windows uitgebracht. Daarmee kun je offline kijken. Maar er komen geen updates meer voor de Plex Media Player. Daarmee komt er ook een einde aan de ondersteuning voor HTPC op tv's die met een pc zijn verbonden.

Het artikel Plex heeft nieuwe desktop-app voor Mac, Plex Media Player gaat verdwijnen verscheen voor het eerst op iCulture


Gezondheidsrisico: Apple weigert MacBook van roker te repareren

Door Raymon Mens

Apple weigert een MacBook met toetsenbordproblemen te repareren omdat de laptop in een huis stond waar gerookt wordt. Incident of beleid?

Vliegverbod voor 15-inch MacBook Pro uit 2015

Door Gonny van der Zwaag

De vliegautoriteit FAA heeft een verbod op de 15-inch MacBook Pro met Retina Display uit 2015 aangekondigd. Het gaat om een model dat al was teruggeroepen vanwege brandgevaar. Deze MacBook beschikt over een slechte accu.

Het artikel Vliegverbod voor 15-inch MacBook Pro uit 2015 verscheen voor het eerst op iCulture


Oudere MacBook Pro niet altijd meer welkom in vliegtuig

Door Raymon Mens

Maak je binnenkort een vliegreis en heb je een oudere 15-inch MacBook Pro? Dan kan het zomaar zijn dat je apparaat niet welkom is in de cabine.

iPhone en MacBook ontkomen aan invoerheffingen China

Door Raymon Mens

Hoewel de handelsoorlog in volle gang is, hoeft Apple geen extra invoerheffingen te betalen op de iPhone, MacBook en beeldschermen, althans nog niet.

Adobe Lightroom nu sneller met GPU-acceleratie en meer nieuws

Door Raymon Mens

Adobe heeft updates voor Lighroom Classic, Lightroom en Camera Raw uitgebracht. Meer snelheid en nuttige nieuwe functie die werken efficiënter maken.

Parallels Desktop 15: meer grafische kracht en 30 nieuwe functies

Door Raymon Mens

Enkele weken voor de release van macOS Catalina is Parallels Desktop 15 uitgebracht. De grafische prestaties gaan er flink op vooruit, maar er is meer.

Deze Lightning-kabel neemt je Mac over

Door Raymon Mens

Het ziet eruit als een klassieke Lightning-kabel en werkt als een originele Lightning-kabel, maar toch kan deze kabel een Mac overnemen.

Nieuwe Parallels Desktop 15 voor Mac ondersteunt Metal en DirectX 11

Door Nico van den Berg

De nieuwe versie van het populaire programma Parallels Desktop moet ervoor zorgen dat Windows een stuk sneller draait op je Mac. Verder maakt Parallels Desktop 15 gebruik van een aantal nieuwe functies van macOS Catalina, dat later dit jaar uitkomt.

Het artikel Nieuwe Parallels Desktop 15 voor Mac ondersteunt Metal en DirectX 11 verscheen voor het eerst op iCulture


Deze Mac screensavers zijn Γ©cht de moeite waard!

Door Redactie

Wellicht heb je al tijden dezelfde screensaver of schermbeveiliging op je Mac. Tijd voor verandering! In deze gids vind je de mooiste, grappigste en simpelweg de beste screensavers voor Mac die we konden vinden.

Het artikel Deze Mac screensavers zijn écht de moeite waard! verscheen voor het eerst op iCulture


Boot Camp: alles over het gebruik van Windows-software op je Mac

Door Tim van Hardeveld

Zelfs een echte Mac-gebruiker zal soms Windows-software nodig hebben. Apple heeft hiervoor Boot Camp op de Mac beschikbaar. In dit artikel leggen we uit hoe Boot Camp werkt en op welke Macs je het kunt gebruiken.

Het artikel Boot Camp: alles over het gebruik van Windows-software op je Mac verscheen voor het eerst op iCulture


Google Chrome 76: verbeterde privΓ©modus, volledige dark mode en meer

Door Raymon Mens

Google Chrome versie 76 is uit en die brengt vele verbeteringen. Zo is de integratie van een dark mode compleet en is privémodus ook echt privé.

’16-inch MacBook Pro vervangt dit jaar 15-inch model’

Door Raymon Mens

Er gaan steeds meer geruchten over een nieuwe 16-inch MacBook Pro. De laptop die naar verluidt in september komt, zou het 15-inch model vervangen.

❌