[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

NETGEAR: Niet langer aangewezen op openbare wifi

Door Redactie
Wie buiten de deur werkt is snel aangewezen op onbetrouwbare en onveilige publieke netwerken. Eventueel kun je de portable hotspot van je smartphone aanzetten, maar ook dat heeft zijn nadelen. En dat terwijl mobility van steeds meer medewerkers wordt geëist en ze steeds beter in staat moeten zijn om hun taken ‘on the road’ uit te voeren.

NETGEAR introduceert Arlo Pro 2 draadloze beveiligingscamera

Door Pim Hilferink

NETGEAR heeft de nieuwe generatie Arlo Pro geïntroduceerd: de Arlo Pro 2. Deze draadloze beveiligingscamera beschikt over alle functionaliteiten van zijn voorganger, uitgebreid met kwalitatief hoogwaardige 1080p HD-video, een plugin-optie voor zonne-energie.

NETGEAR lanceert M4300-96X Stackable 10G en 40G Modular Managed Switch

Door Pim Hilferink

Netwerkfabrikant NETGEAR heeft tijdens de ISE in Amsterdam de NETGEAR M4300-96X Stackable 10G & 40G Modular Managed Switch gelanceerd.

Omzet NETGEAR groeit met 5,9 procent in 2017

Door Pim Hilferink

De Amerikaanse netwerk- en surveillancefabrikant NETGEAR boekte in het vierde kwartaal van 2017 een omzet van 397,1 miljoen dollar, waarop een nettoverlies (GAAP) van 31,9 miljoen dollar werd geleden. De netto-omzet voor het volledige boek jaar 2017 kwam uit op 1,41 miljard dollar, een stijging van 5,9 procent.

Netgear verzelfstandigt beveiligingscameradivisie Arlo

Door Edwin Feldmann

Netgear gaat de Arlo-divisie, bekend van de gelijknamige beveiligingscamera’s, onderbrengen in een aparte onderneming. Ook staat er een beursgang op de planning.

NETGEAR: Van hardware naar 24/7 diensten

Door Redactie

Online retailers domineren nu al enkele jaren in de consumentenmarkt. Voor resellers is het dan zelfs in B2B moeilijk manoeuvreren omdat veel mkb’ers consumentenapparatuur gebruiken. “Dan moet je toegevoegde waarde kunnen bieden”, vindt Arend Karssies van NETGEAR.

❌