[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 16 Juni 2019Alle Nieuwskoppen

Castelre - Dief steelt geld uit slaapzakken van slapende Campinggasten

De organisatie van een motorevenement in Castelré meldde zaterdagmiddag bij de politie dat verschillende bezoekers gedurende de nacht waren bestolen van hun geld. Dat gebeurde terwijl zij op de Camping van het evenement lagen te slapen.

Nijmegen - Getuigen gezocht van gewelddadige woningoverval Nijmegen

In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juni is er een woningoverval geweest in de Rozenstraat in Nijmegen.

Zierikzee - Vrouw aangehouden na steken partner

De politie heeft op last van de officier van justitie buiten heterdaad een 37-jarige vrouw uit Zierikzee in haar woning aan de Hoge Molenstraat aangehouden. Ze zou haar partner, een 30-jarige man uit Zierikzee in zijn arm hebben gestoken.

Vijf vragen over de massademonstraties in Hongkong

Door NU.nl

Inwoners van Hongkong protesteren zondag opnieuw tegen een wetsvoorstel dat uitlevering aan China mogelijk maakt. Hoewel de regioregering de behandeling van de wet voor onbepaalde tijd heeft opgeschort, is er geen einde gekomen aan de onrust in de regio. Vijf vragen over de situatie.

Van der Weijden heeft zin in 2e Elfstedenzwemtocht

Door Metro

Maarten van der Weijden heeft er vertrouwen in dat hij dit jaar de finish van zijn Elfstedenzwemtocht gaat halen. Vrijdag 21 juni gaat hij weer het water in en doet hij opnieuw een poging om de Elfstedentocht in het water af te leggen. Daarmee wil hij geld ophalen voor kankeronderzoek. 

Vught - Getuigen gezocht ongeval Helvoirtseweg

Zaterdagochtend, rond 08.50 uur, gebeurde er een ongeval tussen een vrachtwagen en een personenauto op N65 kruising Martinilaan/ Helvoirtseweg in Vught.

Alkmaar - Vrouw van fiets geduwd

De politie onderzoekt een incident waarbij een vrouw bestolen is van haar telefoon. Het slachtoffer fietste zondag 05.20 uur over de Laan van Straatsburg in Alkmaar.

Bergen op Zoom/ Ossendrecht - Politie waarschuwt voor kettingrukkers

De politie heeft de afgelopen weken verschillende aangiften ontvangen van veelal bejaarde mensen. Ze zijn het slachtoffer geworden van een babbeltruc waarbij ze op straat beroofd worden.

Roosendaal - Man met drugs op zak opgepakt

Een 22-jarige Roosendaler is aan de Antwerpseweg aangehouden. De man had verschillende soorten drugs op zak, vermoedelijk bedoeld om te verhandelen.

Senna`s laatste vlucht: intiem dagboek van een fataal weekend

Door Redactie

Al meer dan dertig jaar volgt de Braziliaanse journalist Livio Oricchio de Formule 1. Hij ziet van nabij hoe Ayrton Senna uitgroeit tot wereldwijd idool, tot de fatale crash op 1 mei 1994. Als het lichaam van Senna naar Brazilië wordt gevlogen, zit hij naast de kist. Hij schreef een dagboek van het tragische weekend, […]

The post Senna`s laatste vlucht: intiem dagboek van een fataal weekend appeared first on Formule1.nl.

Honderdduizenden mensen zien voetbalvrouwen winnen

Door Metro en ANP

Ruim 2,2 miljoen mensen hebben de Nederlandse voetbalsters zaterdag hun tweede wedstrijd op het WK zien winnen. Zaterdagmiddag keken 2.260.000 mensen naar de wedstrijd tegen Kameroen. Dat zijn er meer dan bij de eerste wedstrijd. 

Eerste lopers Nacht van de Vluchteling over finish

Door Metro en ANP

Tegen acht uur 's ochtends zijn de eerste lopers van de Nacht van de Vluchteling de finish over gekomen. Om twaalf uur 's nachts begonnen zij met lopen, om geld op te halen voor noodhulp aan vluchtelingen. 

Noord-Holland - Politie Noord-Holland ook op het water actief [video]

De politie Noord-Holland heeft vrijdag een grote controle uitgevoerd op het binnen- en buitenwater bij Medemblik. De controle richtte zich op de handhaving van de regels, ondermijning en alcohol.

London maakt borst nat voor eerste chihuahua-cafรฉ

Door Metro

Inmiddels heeft elke middelgrote Nederlandse provinciestad wel een kattencafé, dus dat is geen nieuws meer. Aan de overkant van de Noordzee opent echter een knuffelcafé dat Metro UK in elk geval nooit eerder tegenkwam.

Gisteren โ€” 15 Juni 2019Alle Nieuwskoppen

Kattenfilter verstiert livestream minister Pakistan

Door Jelmer Visser

Een van de leukste dingen aan live-uitzendingen - voor de kijkers althans - is dat er van alles mis kan gaan. Vrijdag werd dit maar weer eens bevestigd tijdens een livestream van de Pakistaanse regeringspartij Pakistan Tehreek-e-Insaf's (PKI) die werd gedeeld op Facebook. 

'FvD-leider Baudet staande gehouden op scooter'

Door Jelmer Visser

Het Amsterdamse raadslid Jan-Bert Vroeger (D66) plaatste zaterdagavond een foto op Twitter van een scooterrijder die werd staande gehouden door handhavers van de gemeente, zo meldt AT5

Steeds meer 'smartphoneschedels' bij jonge mensen

Door Jelmer Visser

Heb jij wel eens goed gevoeld aan de basis van je schedel? Controleer je achterhoofd eens op het punt waar de nek eindigt en de schedel begint. Voel je een hard uitsteeksel of een bonkige knobbel? Volgens de Amerikaanse onderzoeker David Sahar kan dit door overmatig gebruik van je smartphone of tablet komen.

Rotterdam - Automobilist zonder rijbewijs richt ravage aan in Oude Noorden

Een vermoedelijk dronken automobilist richtte vanmorgen om kwart voor 12 een enorme ravage aan in diverse straten in het Oude Noorden in Rotterdam. Negen auto’s raakten beschadigd. De man, een 23-jarige Rotterdammer, bleek de auto even daarvoor te hebben gestolen en niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij is na een check in het ziekenhuis aangehouden.

Grootste deel FNV staat achter het pensioenakkoord

Door Metro en ANP

De leden van de FNV en het ledenparlement hebben zich in meerderheid geschaard achter het pensioenakkoord. Dat maakte bondsvoorzitter Han Busker zaterdagmiddag bekend nadat het zogeheten ledenparlement van de vakbeweging in Apeldoorn had gestemd.

Beverwijk - Gestolen instrumenten fanfarekorps teruggevonden

Na een melding van een alerte getuige heeft de politie vrijdagmiddag rond 18.00 uur op de Noorderweg de gestolen instrumenten van een Haarlems fanfarekorps teruggevonden. De instrumenten waren op de Noorderweg gedumpt.

โŒ