[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 22 Februari 2018Alle Nieuwskoppen

Teleplan introduceert testing device voor ingeruilde mobiele telefoons

Door Floris Hulshoff Pol
Teleplan,  een specialist voor lifecycle-oplossingen van IT-appratuur, heeft het test device Optiline ontwikkeld waarmee de fysieke en optische conditie van onder meer mobiele telefoons snel en precies worden berekend.

OZMO levert VAMO-oplossing aan Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR)

Door Floris Hulshoff Pol
Cloudcommunicatiespecialist OZMO heeft het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR) voorzien van een VAMO-oplossing via VoIP.

Red Hat Decision Manager 7 helpt organisaties bij automatisering zakelijke beslissingen

Door Pim Hilferink
Opensource specialist Red Hat introduceert Red Hat Decision Manager 7, een decision management platform dat de ontwikkeling en het gebruik van op regels gebaseerde applicaties en diensten vereenvoudigt.

Dell EMC partnerprogramma focust op snellere groei indirect sales

Door Pim Hilferink
Sinds september 2016 vormen Dell en het overgenomen EMC één bedrijf onder de naam Dell EMC en vanaf de start van fiscaal 2018 in februari 2017 treedt het bedrijf ook naar buiten toe als één geïntegreerde organisatie op.
OuderAlle Nieuwskoppen

Apple-event en nieuwe iPads in maart? Reken maar!

Door Raymon

Zien we tijdens een Apple-event in maart nieuwe iPads en een vernieuwde iPhone SE 2? Het is nu zo goed als zeker.

Ikea onderzoekt 100 procent plantaardige hotdog

Door Marieke Pols

In de Ikea-vestiging in het Zweedse Malmö test de meubelketen een vegetarische hotdog. De "veggie hot dog" is gemaakt van plantaardige ingrediënten.

Voiceworks steunt ICT-project op scholen in Almere

Door Floris Hulshoff Pol
Voiceworks heeft onlangs samen met Summa, met een eigen case het ICT-scholenproject ‘ICT in de wolken’ voor schoolgaand ICT-talent in de gemeente Almere ondersteund.

Schneider Electric introduceert Li-Ion batterij voor APC Smart-UPS serie

Door Pim Hilferink
Schneider Electric, specialist op het gebied van energiemanagement en procesautomatisering, breidt haar APC Smart UPS-portfolio uit met een Lithium-Ion (Li-Ion) batterijoptie voor de enkelfase reeks.

Eerste haanburgers bij de Lidl

Door Marieke Pols

De eerste 30.000 haanburgers van Kipster liggen in het schap bij Lidl. April vorig jaar kondigden de bedrijven aan dat ze naast Kipster eitjes ook hanenvlees zouden gaan verkopen.

HAS Hogeschool en Fontys ACI ontwerpen duurzame voedselsystemen

Door Marieke Pols

HAS Hogeschool en Fontys Academy for Creative Industries (ACI) bundelden in september 2017 hun krachten in de Masterclass Future Food Systems.

Juniper Networks breidt aanbod netwerkoplossingen uit naar multi-cloudinfrastructuur

Door Pim Hilferink

Juniper Networks, een vooraanstaand leverancier van geautomatiseerde, schaalbare en veilige netwerken, introduceert nieuwe producten die bedrijven helpen met het realiseren van een veilige en geautomatiseerde multi-cloudinfrastructuur.

Telecomactiviteiten Micpoint overgedragen aan Movida

Door Floris Hulshoff Pol

ICT-specialist Micpoint heeft eind vorig jaar haar volledige zakelijke telecomactiviteiten afgestoten aan het nieuw opgerichte bedrijf Movida.

ParkNed Waalwijk neemt Glasvezel Vught over

Door Floris Hulshoff Pol

De zakelijke glasvezelaanbieder ParkNed Waalwijk heeft per 1 januari 2018 Glasvezel Vught overgenomen. Onder meer distributeur Ingram Micro is klant.

Belkin-screenprotector terug in het assortiment bij Apple

Door Gonny van der Zwaag

Apple heeft de Belkin-screenprotector voor iPhone X teruggebracht in het assortiment van de Apple Store. De screenprotector moest barsten in het scherm voorkomen, maar bleek zelf al snel barsten te vertonen.

Het artikel Belkin-screenprotector terug in het assortiment bij Apple verscheen voor het eerst op iCulture


Visual Voicemail bij KPN vanaf 23 februari beschikbaar op de iPhone

Door Benjamin Kuijten

Na het eerdere uitstel biedt KPN vanaf 23 februari ondersteuning voor Visual Voicemail op de iPhone. Dit heeft KPN laten weten in een e-mail aan klanten. Dankzij Visual Voicemail kun je door je voicemailberichten bladeren en makkelijker terugluisteren. Het nieuwe voicemail systeem van KPN gaat op 23 februari in.

Het artikel Visual Voicemail bij KPN vanaf 23 februari beschikbaar op de iPhone verscheen voor het eerst op iCulture


VoIP-aanbieder Voys gaat verhuizen

Door Floris Hulshoff Pol

De zakelijke telecom- en VoIP-aanbieder Voys gaat per 1 maart 2018 verhuizen naar een nieuw pand in thuisstad Groningen.

Blijf investeren in de Europese grensregio’s

Door Marieke Pols

De Europese grensregio’s roepen de nationale overheden op ook na 2020 werk te maken van grensoverschrijdende samenwerking.

β€˜Mogelijk relatie tussen risico op kanker en sterk bewerkt voedsel’

Door Marieke Pols

Voor het eerst lijkt er een verband aangetoond te zijn tussen het eten van sterk bewerkt voedsel - junkfood - en kanker. De onderzoekers zijn voorzichtig, maar ook stellig in hun uitspraken.

Princes wil 100 procent verantwoorde tonijn in 2019

Door Marieke Pols

Princes wil eind 2019 100 procent van het tonijnassortiment verantwoord leveren. Eind 2017 was al meer dan 90 procent van de tonijn van verantwoorde bronnen afkomstig.

❌