[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Februari 2019Alle Nieuwskoppen

We zijn stapelgek op dit concept van een modulaire Mac Pro

Door Gonny van der Zwaag

Later dit jaar gaat Apple een modulaire Mac Pro uitbrengen. Nu denk je bij een modulaire computer misschien aan een grote computerkast waarin je de harddisk, het moederbord en het geheugen makkelijk kunt vervangen. Maar misschien denkt Apple wel in een heel andere richting: bijvoorbeeld zoals dit concept laat zien.

Het artikel We zijn stapelgek op dit concept van een modulaire Mac Pro verscheen voor het eerst op iCulture


Nieuwe details over Apple’s zelfrijdende auto

Door Raymon Mens

Dat Apple aan software voor een zelfrijdende auto werkt, is een publiek geheim, maar we weten er weinig van. In een whitepaper doet Apple een boekje open.

Zo test Apple zelfrijdende auto’s: veiligheid boven alles

Door Benjamin Kuijten

In een kort verslag omschrijft Apple hoe ze om gaan met de veiligheid bij het testen met zelfrijdende auto's. Wat moet je in huis hebben als testbestuurder? En waarom test Apple dit eigenlijk?

Het artikel Zo test Apple zelfrijdende auto’s: veiligheid boven alles verscheen voor het eerst op iCulture


Gisteren β€” 20 Februari 2019Alle Nieuwskoppen

β€˜Voorproefje nieuwe Mac Pro tijdens WWDC 2019’

Door Raymon Mens

Benieuwd naar details over de nieuwe Mac Pro? Mogelijk geeft Apple tijdens WWDC 2019 in juni eindelijk een voorproefje van de langverwachte Mac.

Nieuwe Intel-chips voor MacBook Pro 2019: nΓ³g meer cores

Door Raymon Mens

Wat brengt de MacBook Pro 2019? De puzzelstukjes vallen op hun plaats. Onlangs bleek er een nieuw ontwerp komt. Nu is er info over de Intel-chips.

Eagle Eye Networks breidt Developer Programma voor Cloud-Video-API uit

Door Pim Hilferink
Eagle Eye Networks, vooraanstaand aanbieder van cloud videobewaking wereldwijd, heeft het Eagle Eye Cloud Video Application Programming Interface (API) Developer Programma uitgebreid.

Huawei presenteert de P30 serie op 26 maart

Door Jelmer Penninga

De Chinese smartphone-fabrikant Huawei presenteert de nieuwe P30 serie op 26 maart. Dit heeft Huawei op verschillende social media kanalen aangekondigd. De presentatie van de nieuwe topmodellen vindt net als vorig jaar plaats in Parijs.

Gisteren berichtten we nog over de nieuwe Sony Xperia XZ4, en dat deze aangekondigd gaat worden op het Mobile World Congress dat volgende week plaatsvind in Barcelona. Huawei kiest er, net als vorig jaar voor om een eigen evenement te organiseren. De nieuwe P30 serie van Huawei zal waarschijnlijk weer bestaan uit de Huawei P30, de Huawei P30 Pro en de Huawei P30 Lite. Deze P30 serie is de opvolger van de Huawei P20 die vorig jaar rond dezelfde tijd uitkwam.

Huawei P30

Huawei P30 specificaties

De Huawei P30 komt dus in drie varianten. De goedkoopste variant wordt de Huawei P30 Lite, de standaard versie de Huawei P30, en de duurste de Huawei P30 Pro. Heel veel details zijn er nog niet bekend. De telefoon krijgt in ieder geval een beeldvullend scherm met een resolutie van 2340 x 1080 pixels. Op de achterzijde wordt de P30 naar alle waarschijnlijkheid uitgerust met drie camera’s en de P30 Pro waarschijnlijk met maar liefst vier camera’s. Net als de Mate 20 krijgt de P30 een vingerafdrukscanner onder  het beeldscherm.

Mochten er binnenkort meer details uitlekken dan houden we je op de hoogte.

 

OuderAlle Nieuwskoppen

Cybersecurity specialisten Pinewood en Guardian360 ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Door Pim Hilferink
Twee vooraanstaande cybersecurity specialisten hebben besloten om samen Nederland te voorzien van cybersecurity oplossingen met als doel om Nederland veiliger te maken op het gebied van cybercrime. Pinewood heeft hiervoor een partneroveenkomst gesloten met cybersecurity leverancier Guardian360.

Nieuwe streamingdienst: F1 TV Pro start in Nederland

Door Raymon Mens

2019 wordt het jaar van de streamingdiensten. We kijken uit naar Apple Video, maar liefhebbers van Formule 1 kunnen nu al hun hart ophalen met F1 TV Pro.

Concept: deze MacBook Pro heeft schermen tot aan de randen

Door Benjamin Kuijten

Een mooi concept laat zien hoe de volgende MacBook Pro eruit kan gaan zien. Voor het concept trekt de ontwerper alles uit de kast, van OLED tot Face ID. Zie jij dit ontwerp zitten?

Het artikel Concept: deze MacBook Pro heeft schermen tot aan de randen verscheen voor het eerst op iCulture


β€˜Apple Pro Display wordt grootste ooit met 6K-resolutie’

Door Raymon Mens

Dit jaar komt een nieuwe Mac Pro en is er ook weer een Apple Pro Display. Dat wordt naar verluidt het grootste Apple-scherm ooit, met 6K-resolutie.

β€˜Apple komt eind 2019 met nieuwe 16-inch MacBook Pro’

Door Raymon Mens

Dit jaar wordt het ontwerp van de MacBook Pro met USB-C drie jaar oud. Eind 2019 is het tijd voor een nieuw ontwerp. Hier zijn de eerste details.

Gerucht: β€˜Apple komt met 16-inch MacBook Pro en 31,6-inch 6K Apple Display’

Door Benjamin Kuijten

Apple werkt aan meerdere nieuwe Mac-producten. Volgens bronnen werkt Apple aan een gloednieuwe MacBook Pro met een groter scherm. Apple's aankomende externe scherm wordt maar liefst 31,6-inch groot.

Het artikel Gerucht: ‘Apple komt met 16-inch MacBook Pro en 31,6-inch 6K Apple Display’ verscheen voor het eerst op iCulture


Rapport: β€˜Er moet een minimumsnelheid komen voor mobiel internet’

Door Gonny van der Zwaag

Snel internet is een basisbehoefte, vindt staatssecretaris Mona Keijzer van Economische zaken. In een adviesrapport wordt nu gepleit voor een minimumsnelheid voor mobiel internet.

Het artikel Rapport: ‘Er moet een minimumsnelheid komen voor mobiel internet’ verscheen voor het eerst op iCulture


Nieuwe oplossingen van Juniper Networks helpen serviceproviders met snellere 5G-transformatie

Door Pim Hilferink
Juniper Networks, leverancier van geautomatiseerde, schaalbare en veilige netwerken, heeft zijn aanbod van oplossingen voor metro-, edge- en core-netwerken fors uitgebreid.

Apple’s zelfrijdende auto’s minder goed dan gedacht

Door Raymon Mens

Veel bedrijven werken aan zelfrijdende auto's. Uber, Google en Apple zijn de bekendste. Uit nieuwe cijfers blijkt dat Apple minder ver dan gedacht is.

Apple grijpt elke twee kilometer in tijdens test met zelfrijdende auto

Door Gonny van der Zwaag

Bij de zelfrijdende auto's van Apple grijpt de chauffeur eens per twee kilometer in. Dat blijkt uit gegevens van het Amerikaanse Department of Motor Vehicles (DMV's), vergelijkbaar met de RDW.

Het artikel Apple grijpt elke twee kilometer in tijdens test met zelfrijdende auto verscheen voor het eerst op iCulture


Porsche Taycan: zo ziet het productiemodel eruit

Voor Porsche staat 2019 in het teken van de Taycan. De volledig elektrische vierdeurs coupé moet nog voor het eind van dit jaar van de band rollen en dat betekent dat de testprototypes ook steeds verder evolueren. Dit is de beste look die we je tot nu toe kunnen bieden op de Taycan.

'De Spaanse regering heeft nooit geluisterd'

Dinsdag begint het langverwachte proces tegen Catalaanse separatisten. Baltasar Garzón, de bekendste ex-rechter van Spanje, is „verbijsterd” over de aanklachten.

β€˜Apple wil auto starten met gezichtsherkenning of vingerafdruk’

Door Benjamin Kuijten

Apple heeft een systeem bedacht waardoor je alleen toegang tot een auto krijgt door middel van gezichtsherkenning of een vingerafdruk. Hierdoor weet je zeker dat alleen de rechtmatige eigenaar de auto kan starten.

Het artikel ‘Apple wil auto starten met gezichtsherkenning of vingerafdruk’ verscheen voor het eerst op iCulture


❌