[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 16 Juni 2019Alle Nieuwskoppen
Gisteren β€” 15 Juni 2019Alle Nieuwskoppen

Video: Tom Coronel over Imola 1994: β€˜Je voelde het hele circuit stilvallen’

Door Marijn Sourbron

Tom Coronel was als jonge coureur aanwezig op de Grote Prijs van San Marino in 1994. Hij reed dat jaar in de Europese Formule Opel Lotus. Samen met FORMULE 1 blikt Coronel terug op hoe hij het gitzwarte weekend beleefde. Van Barrichello’s crash tot Senna’s fatale ongeluk.     In de FORMULE 1 Senna Special […]

The post Video: Tom Coronel over Imola 1994: ‘Je voelde het hele circuit stilvallen’ appeared first on Formule1.nl.

OuderAlle Nieuwskoppen

Viral Friday 24/2019: live young, een ode aan de β€˜dad bod’ en Mona Lisa in het wild

Viral Friday 24/2019: live young, een ode aan de ‘dad bod’ en Mona Lisa in het wild

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste video's van afgelopen week worden belicht. Met deze week campagnes van Evian, Gillette, Dollar Shave Club, Taco Bell en Perrier.


Lees meer over: Viral Friday 24/2019: live young, een ode aan de ‘dad bod’ en Mona Lisa in het wild.

De belangrijkste YouTube-insights van mei op een rij

De belangrijkste YouTube-insights van mei op een rij

YouTube is veruit het grootste videoplatform in Nederland en ter wereld. Ontwikkelingen op dit platform volgen elkaar razendsnel op. Dit maakt het moeilijk overzicht te houden. Daarom brengen we op Marketingfacts een maandelijks overzicht met vijf interessante YouTube-ontwikkelingen, nieuwe features, praktische tips of inspirerende verhalen voor marketing- en communicatieprofessionals. Deze keer gaat het onder andere over YouTube-marketing voor beginners, de ontwikkeling van het algoritme en tips om meer views te krijgen.


Lees meer over: De belangrijkste YouTube-insights van mei op een rij.

YouTube-expert Jelmer Wind over dΓ© geheime succesformule

YouTube-expert Jelmer Wind over dé geheime succesformule

YouTube Service Company 5PM helpt merken succesvol gebruik te maken van YouTube. De organisatie streeft naar meer views, langere kijktijd, hogere advertentieomzet, kwalitatieve leads en 100 procent conversies. Hoe zorgt 5PM ervoor dat de video-content van haar klanten niet verdwijnt in het grote spinnenweb van YouTube? Een gesprek met mede-oprichter van 5PM: Jelmer Wind.


Lees meer over: YouTube-expert Jelmer Wind over dé geheime succesformule.

Video: Even vragen aan… AndrΓ© Venema in Canada: β€˜Stalorders bij Ferrari liggen voor de hand’

Door Marijn Sourbron

In de rubriek Even vragen aan… bellen we met onze verslaggever ter plaatse om bij te praten over hoe het Grand Prix-weekend verloopt. Vandaag leggen we onze reporter in Canada enkele stellingen voor. Vanuit Montréal: André Venema over mogelijke stalorders bij Ferrari, Liberty Media’s plannen voor 2021 en de cruciale periode voor Robert Kubica. Kijk […]

The post Video: Even vragen aan… André Venema in Canada: ‘Stalorders bij Ferrari liggen voor de hand’ appeared first on Formule1.nl.

Viral Friday 23/2019: alle focus op de Oranje Leeuwinnen

Viral Friday 23/2019: alle focus op de Oranje Leeuwinnen

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste video's van afgelopen week worden belicht. De Viral Friday van deze week staat in het thema van de Oranje leeuwinnen. De Women’s World Cup start vandaag en er is meer aandacht voor de Nederlandse voetbalsters dan ooit. 


Lees meer over: Viral Friday 23/2019: alle focus op de Oranje Leeuwinnen.

Video: Een rondleiding in de vernieuwde paddock in MontrΓ©al

Door Marijn Sourbron

Tijdens de Grand Prix van China kon je dankzij FORMULE 1 een wandeling maken door de grootste paddock van het seizoen en in Barcelona toonden we van elk team het onderkomen. Deze keer leiden we je rond in de gloednieuwe paddock van het Circuit Gilles Villeneuve, over de pontonbrug naar het nieuwe pitsgebouw. Kijk ook: […]

The post Video: Een rondleiding in de vernieuwde paddock in Montréal appeared first on Formule1.nl.

Video: Tom Coronel over GP van Canada: β€˜Wolff heeft af en toe een rookgordijntje nodig’

Door Marijn Sourbron

Tom Coronel blikt met FORMULE 1 vooruit op de Grote Prijs van Canada. Hij doet dat aan de hand van vier stellingen. Over de uitspraken van Toto Wolff (“Bij Wolff is er af en toe een rookgordijntje nodig”), de situatie bij Ferrari en een mogelijk nieuw slachtoffer van ‘the Wall of Champions’. “We zitten toch […]

The post Video: Tom Coronel over GP van Canada: ‘Wolff heeft af en toe een rookgordijntje nodig’ appeared first on Formule1.nl.

Video: Rondje MontrΓ©al met Giedo van der Garde

Door Redactie

Giedo van der Garde en Ho-Pin Tung rijden voor FORMULE 1 magazine elke donderdag voor een Grand Prix een ronde in de simulator op het circuit waar de betreffende race wordt verreden. Van der Garde demonstreert een rondje over het Circuit Gilles Villeneuve.

The post Video: Rondje Montréal met Giedo van der Garde appeared first on Formule1.nl.

❌