[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Februari 2019Alle Nieuwskoppen

Stop met long-form content Γ³f doe het goed

Stop met long-form content óf doe het goed

Over content wordt veel discussie gevoerd, vooral over de kwaliteit en effectiviteit ervan. Aanleiding is vaak het statement dat consumenten klaar zouden zijn met oppervlakkige social posts en meer kwalitatieve long-form content willen. Het bewijs daarvoor zou het enorme succes van Netflix zijn. Helaas zijn de meeste merken geen Netflix. Het zit gewoonweg niet in het DNA van merken om mensen te entertainen en het is ook niet hun core business.


Lees meer over: Stop met long-form content óf doe het goed.
Gisteren β€” 20 Februari 2019Alle Nieuwskoppen

ReclameReview: ikvermoedhuiselijkgeweld.nl

ReclameReview: ikvermoedhuiselijkgeweld.nl

Wat kun je eigenlijk doen wanneer je huiselijk geweld vermoedt? Dat vertelt deze nieuwe campagne. Onder het motto 'Het houdt niet op, totdat je iets doet' wil de overheid omstanders in actie laten komen.


Lees meer over: ReclameReview: ikvermoedhuiselijkgeweld.nl.

Eagle Eye Networks breidt Developer Programma voor Cloud-Video-API uit

Door Pim Hilferink
Eagle Eye Networks, vooraanstaand aanbieder van cloud videobewaking wereldwijd, heeft het Eagle Eye Cloud Video Application Programming Interface (API) Developer Programma uitgebreid.
OuderAlle Nieuwskoppen

β€˜Apple Video kost 15 euro per maand, kampt met problemen’

Door Raymon Mens

Mogelijk zien we op 25 maart hoe Apple's Netflix-concurrent (Apple Video) eruit gaat zien. Nu weten we mogelijk ook de prijs. En die is niet mis.

Viral Friday 07/2019: influencers op de hak, Chanel en liefde voor eten met Plus

Viral Friday 07/2019: influencers op de hak, Chanel en liefde voor eten met Plus

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week de commercials van Diesel, Chanel en Plus.


Lees meer over: Viral Friday 07/2019: influencers op de hak, Chanel en liefde voor eten met Plus.

Eindelijk durft LinkedIn te kiezen voor live-video

Eindelijk durft LinkedIn te kiezen voor live-video

LinkedIn houdt zich altijd een beetje op de achtergrond wat betreft de innovatieve ideeën van andere social platformen. Op zich goed, maar dat maakte ook dat video pas in 2017 een optie werd op LinkedIn en we in 2018 pas een advertentie konden maken met video. En dat terwijl de video-revolutie al volop gaande was op social. Nu LinkedIn heeft gemerkt dat video voor meer engagement en omzet zorgt, wordt eindelijk naar de vraag van de gebruikers geluisterd. Live gaan staat nu hoog op de to-dolijst.


Lees meer over: Eindelijk durft LinkedIn te kiezen voor live-video.

Is video ideaal voor het aansporen tot politiek gedrag?

Is video ideaal voor het aansporen tot politiek gedrag?

De helft van de Amerikanen – inclusief president Donald Trump – vergaart het nieuws enkel via video’s. De vraag is echter of video’s geschikt zijn om mensen emotioneel en politiek te bewegen. Emoties, in het bijzonder woede en angst, spelen een essentiële rol in framing, aangezien emoties een krachtige katalysator zijn voor politieke acties.


Lees meer over: Is video ideaal voor het aansporen tot politiek gedrag?.

Nieuwe details over Netflix-concurrent Apple (met een twist)

Door Raymon Mens

Nieuwe details over Apple Video, de Netflix-concurrent van Apple. De dienst zou gratis zijn, maar heeft ook betaalde partners. En er is een launch event.

β€˜Apple kondigt op 25 maart grote, nieuwe diensten aan’

Door Raymon Mens

Stilte voor de storm. Maart wordt een drukke Apple-maand. Naast nieuwe hardware, wil Apple naar verluidt ook nieuwe diensten aankondigen.

Deze 30 series komen naar Apple’s Netflix-concurrent

Door Raymon Mens

Het is je vast niet ontgaan. Apple werkt aan een antwoord op Netflix dat Apple Video gaat heten. Deze 30 series kun je bij de start verwachten.

VEED Awards: influencers of makers?

VEED Awards: influencers of makers?

De VEED Awards – door de media ook wel de 'Oscars van de Nederlandse YouTube-industrie' genoemd –  zijn de jaarlijkse prijzen voor de beste en leukste YouTubers van Nederland. Bureau Maak creëert verhalen uit de popcultuur. Een gesprek met de oprichter van de VEED Awards en Maak, Omar Kbiri. Voor de vijfde keer op rij worden op 23 maart 2019 de prijzen voor leukste en beste YouTubers uitgereikt. Wat mogen we verwachten van deze jubileum-editie?


Lees meer over: VEED Awards: influencers of makers?.

Video: Een virtuele ronde op Watkins Glen

Door Nino Stuivenberg

Het is winterstop, het Formule 1-circus ligt stil. Reden genoeg om in de archieven van de sport te duiken. Bij FORMULE 1 doen we dat door een aantal klassieke Formule 1-circuits onder de loep te nemen. Vandaag: Watkins Glen.

The post Video: Een virtuele ronde op Watkins Glen appeared first on Formule1.nl.

Nu op Netflix: High Flying Bird is gefilmd met een iPhone

Door Gonny van der Zwaag

Steven Soderbergh’s ‘High Flying Bird’ is vanaf vandaag te bekijken op Netflix. De film is volledig gefilmd met een iPhone 8. Soderbergh bracht vorig jaar de psychologische thriller Unsane uit, die in twee weken was gefilmd op een iPhone 7 Plus.

Het artikel Nu op Netflix: High Flying Bird is gefilmd met een iPhone verscheen voor het eerst op iCulture


❌