[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 28 Mei 2018Alle Nieuwskoppen

RTL Sport Update: AustraliΓ«r schrijft de legendarische Indy 500 op zijn naam

Haase onderuit, Will Power wint Indy 500, Sterke comeback Van Gelder,
Afscheid van Dirk Kuyt

Gisteren β€” 27 Mei 2018Alle Nieuwskoppen

Limburgse dorpen weer getroffen door modderstromen

Het water komt met bakken uit de lucht vallen in Limburg. Opnieuw zorgde het voor zware modderstromen in dorpen als Berg en Terblijt. Sommige bewoners worden er gek van: ''De modder is weer bij onze garage gekomen en heeft alles vernield.''

Limburgse dorpen weer geteisterd door modderstromen

Het water komt met bakken uit de lucht vallen in Limburg. Opnieuw zorgde het voor zware modderstromen in dorpen als Berg en Terblijt. Sommige bewoners worden er gek van: ''De modder is weer bij onze garage gekomen en heeft alles vernield.''

Marathon lopen bij 25 graden in Leiden: 10 mensen onwel

Deelnemers aan de marathon in Leiden zijn in de problemen geraakt door de hitte. Tien hardlopers raakten onwel. Een traumahelikopter en een groot aantal ambulances werden opgeroepen.

Vrees bij Amerikanen om spanning tussen VS en Noord-Korea

Ook al lijkt er nu weer ruimte voor gesprekken, de spanningen tussen Noord-Korea en VS zijn nog steeds aanwezig. Het doet veel Amerikanen terugdenken aan de Korea-oorlog van 65 jaar geleden. Daarbij kwamen 128.000 Amerikanen om het leven.

OuderAlle Nieuwskoppen

'Ik wil mijn dood zelf in de hand hebben'

Coöperatie Laatste Wil vindt dat 'zelfmoordpoeder' legaal moet worden, maar in maart bleek al dat het Openbaar Ministerie daar tegen is. Toch blijven de leden van de coöperatie strijdbaar. Ze kwamen vandaag weer voor het eerst na de uitspraak van het OM bij elkaar.

Drenthe wil Chinese toeristen verleiden

Drenthe is op zoek naar de a-typische Chinese toerist. Niet de shopper die alleen maar toeristische hotspots bezoekt. Nee, Drenthe hoopt op Aziatische natuur- en cultuurliefhebbers. Daarom ontving de provincie elf Chinese touroperators om te laten zien hoe mooi en rustiek deze regio is.

Wat als je kleuters vraagt een raketbouwer te tekenen?

In deze klas krijgen de kinderen de opdracht om een raketbouwer te tekenen. Houden kleuters zich al vast aan stereotypen? Tekenen ze een man of een vrouw?

Jongens stoer en meisjes lief? Zo voeden we kinderen onbewust op

Veel kinderen denken dat een piloot bij een man hoort en een verpleegkundige bij een vrouw. Vaak voeden we onbewust kinderen op met stereotypes. Maar hoe gebeurt dat eigenlijk? En is dat erg? 

TrumpUpdate: Trump uitnodigen? Liever niet!

Zelfs partijgenoten zitten niet altijd op de aanwezigheid van de president te wachten. Maar Trump zou Trump niet zijn als hij er ook niet slim zijn voordeel mee deed.

RTL Sport Update: Van Dijk en Klopp blikken vooruit op Champions League-finale

De Gier terug op oude nest, Vreven naar Beerschot Wilrijk, Roland Garros,
Champions League-finale

Door haar papieren kaartenbak heeft deze kapper een stuk minder werk aan de privacywet

Twee kappers: de een had één hoop werk om aan de nieuwe privacywetgeving te voldoen, voor de ander verandert er een stuk minder. Het geheim? De een slaat alle klantgegevens op in een papieren kaartenbak. Omdat ze niks digitaal bewaart, hoeft ze minder te veranderen. Zo hoeft ze geen maatregelen tegen hackers te nemen.

Door haar papieren kaartenbak ontspringt deze kapper de privacywet

Twee kappers: de een had één hoop werk om aan de nieuwe privacywetgeving te voldoen, voor de ander verandert er helemaal niks. Het geheim? De een slaat alle klantgegevens op in een papieren kaartenbak. Omdat ze niks digitaal bewaart, hoeft ze ook niks te veranderen.

RTL Sport Update: Spektakel in negentiende etappe van de Giro

Giro op zijn kop, Landzaat terug bij Feyenoord, Oyf nieuwe eigenaar Vitesse,
Bertens strandt

'We zijn blij dat hij niet hoefde te lijden': Ieren moeten voor abortus naar Engeland

De baby van het Ierse stel Caroline en Michael had geen nieren, en was dus niet levensvatbaar. Om hun kindje niet te laten lijden, wilde het paar een abortus. Maar Ierland heeft de strengste abortuswetten van Europa, en dus moesten ze uitwijken naar Engeland. Vandaag kunnen de Ieren de strenge wetgeving wegstemmen in een referendum.

Rutte: 'Besluit over Rusland is niet lichtvaardig genomen'

Nederland en Australië stellen Rusland aansprakelijk voor het neerhalen van
MH17. Het kabinet hoopt zo af te dwingen dat Rusland mee gaat werken aan het
onderzoek.

Viral Friday 21/2018: bierreclame verpakt in lifestyle, geurend papier en de kracht van foto’s

Viral Friday 21/2018: bierreclame verpakt in lifestyle, geurend papier en de kracht van foto’s

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week video's van IZettle, Kornuit, Kodak, Gucci en IKEA.


Lees meer over: Viral Friday 21/2018: bierreclame verpakt in lifestyle, geurend papier en de kracht van foto’s.

Bellingcat: 'Deze Rus is verantwoordelijk voor neerhalen MH17'

Een hooggeplaatste Russische militair was direct betrokken bij de ramp met MH17. Het gaat, volgens onderzoeksplatform Bellingcat, om officier Oleg Ivannikov. Zo kwam Bellingcat tot deze conclusie.

Minister Blok: 'We eisen dat Rusland verantwoordelijkheid neemt'

Nederland eist dat Rusland volledig meewerkt aan het onderzoek naar de daders van het neerhalen van vlucht MH17. Dat zegt minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken. "Ik betreur dat Rusland dat tot nu toe allerminst heeft gedaan."

Minister Blok: 'We eisen dat Rusland zijn verantwoordelijkheid neemt'

Nederland eist dat Rusland volledig meewerkt aan het onderzoek naar de daders van het neerhalen van vlucht MH17. Dat zegt minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken. "Ik betreur dat Rusland dat tot nu toe allerminst heeft gedaan."

❌